SZÉCHENYI KÁRTYA PROGRAM MAX+ VÁLLALKOZÓI HITELEK

    Finanszírozás a mikro-, kis- és középvállalkozások részére, amelyek között Ön is megtalálhatja a vállalkozása céljainak megfelelőt.

    A legalacsonyabb, fix 5%-os nettó éves kamattal!

    MIÉRT ELŐNYÖS?

    A Széchenyi Kártya Programban kiemelt mértékű állami támogatással, a legalacsonyabb kamat és költségek mellett, akár ingatlanfedezet nélkül juthat finanszírozáshoz.

    HITELEK VÁLLALKOZÁSOKNAK

    A Széchenyi Kártya Program MAX+ konstrukciói célzott módon biztosítják a vállalati működés fenntartásához, fejlődéséhez szükséges forrásokat, lehetővé teszik vállalkozása beruházási elképzeléseinek megvalósítását, segítik likviditási helyzetének stabilizálását, továbbá segíthetnek a folyamatos működésben, és a jövőbeli növekedés lehetőségeinek biztosításában.

    KAVOSZ_web_banner_folyoszamla_termekold

    SZÉCHENYI KÁRTYA FOLYÓSZÁMLAHITEL MAX+

    A már működő mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv-k) részére kialakított, kedvezményes feltételrendszerű, szabad felhasználású, állami kamat-, kezelési költség- és kezességi díjtámogatásban részesített folyószámlahitel, amely kedvező lehetőség vállalkozása átmeneti pénzügyi gondjainak megoldására.

    Hitelösszeg: 1–250 millió forint
    Futamidő: 1, 2 vagy 3 év
    Nettó kamat: FIX 5%/év
    KAVOSZ_web_banner_turisztika_termekold

    SZÉCHENYI TURISZTIKAI KÁRTYA MAX+

    A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel MAX+ alkonstrukciójaként érhető el a Széchenyi Turisztikai Kártya MAX+ a turisztikai szektorban működő vállalkozások részére a kedvezőtlen gazdasági hatások enyhítése érdekében.

    Kedvezményes feltételrendszerű, állami kamat-, kezelési költség- és kezességi díjtámogatásban részesített szabad felhasználású folyószámlahitel.

    Hitelösszeg: 1–300 millió forint
    Futamidő: 1, 2 vagy 3 év
    Nettó kamat: FIX 5%/év
    KAVOSZ_web_banner_likvid_termekold

    SZÉCHENYI LIKVIDITÁSI HITEL MAX+

    Szabad felhasználású forgóeszközhitel, számla nélküli finanszírozással, igénybe vehető a vállalkozás működéséhez kapcsolódó kiadások fedezésére, mint pl. forgóeszköz beszerzések, egyéb igénybe vett szolgáltatások finanszírozására korlátozás nélkül használható. A hitel fordítható a vállalkozás fennálló hiteltartozásának kiváltásra is.

    Hitelösszeg: 1–250 millió forint
    Futamidő: 3 év
    Nettó kamat: FIX 5%/év
    KAVOSZ_web_banner_beruhazas_termekold

    SZÉCHENYI BERUHÁZÁSI HITEL MAX+

    Széles körben felhasználható beruházási hitelcélok megvalósítására. A hitel elősegítheti a meglevő kapacitások bővítését, új kapacitások kiépítésének finanszírozását, a vállalkozások energia- és erőforrás hatékonysági intézkedésekre, megújuló energiaforrások alkalmazására, technológiaváltás megvalósítására irányuló fejlesztési elképzeléseinek megvalósítását.

    Hitelösszeg: min. 1 millió, max. 1 millárd forint
    Futamidő: min. 13 - max. 120 hónap
    Nettó kamat: FIX 5%/év
    KAVOSZ_web_banner_lizing_termekold

    SZÉCHENYI LÍZING MAX+

    A hazai mikro-, kis- és középvállalkozások újraindítását segítő lízing konstrukció, amely felhasználható agrár célú és nem agár célú lízingügyletek, így például új vagy használt haszongépjármű, gép, berendezés, immateriális javak és ingatlan finanszírozására is.

    A Széchenyi Lízing MAX+-hoz biztosított állami támogatásnak köszönhetően a vállalkozás által a lízing futamideje alatt fizetendő nettó ügyleti kamat a teljes futamidőre fix 5%/év.

    Finanszírozott összeg: 1-400 millió forint
    KAVOSZ_web_banner_miki_termekold

    SZÉCHENYI MIKROHITEL MAX+

    Kifejezetten a hazai mikro-, és kisvállalkozások fejlődését segítő állami kamat-, kezelési költség- és garantőrintézményi kezesség bevonása esetén kezességi díjtámogatásban részesített beruházási hitel, amely felhasználható agrár és nem agár beruházási célok finanszírozására (például ingatlan vásárlás, építés, fejlesztés, új vagy használt gépek, berendezések, egyéb (jármű kategóriába nem tartozó) tárgyi eszközök vásárlása, beszerzése is).

    Hitelösszeg: 1–50 millió forint
    Futamidő: min. 13 - max. 120 hónap
    Nettó kamat: FIX 5%/év
    KAVOSZ_web_banner_agrarberu_termekold

    AGRÁR SZÉCHENYI BERUHÁZÁSI HITEL MAX+

    Széles körben felhasználható agrár beruházási hitelcélok, illetve hozzá kapcsolódó forgóeszköz beszerzésre. A hitel elősegíti az agrár vállalkozások fejlesztési elképzeléseinek megvalósítását, így különösen a meglevő kapacitások bővítését, új kapacitások kiépítésének, valamint energiahatékonyság javítását és technológiaváltást segítő „Zöld” fejlesztések finanszírozását.

    Hitelösszeg: min. 1 millió, max. 1 milliárd forint
    Futamidő: min. 13 - max. 120 hónap
    Nettó kamat: FIX 5%/év
    KAVOSZ_web_banner_agrar_termekold

    AGRÁR SZÉCHENYI KÁRTYA FOLYÓSZÁMLAHITEL

    A mezőgazdasági szektorban dolgozó vállalkozások részére kialakított, kedvezményes feltételrendszerű, állami kamat- és kezességi díjtámogatásban részesített szabad felhasználású folyószámlahitel. A „normál” Agrár Széchenyi Kártya („normál ASZK”) Folyószámlahitel mind csekély, mind válságtámogatási jogcímen elérhető 4%-os kamattámogatás mellett (válságjogcímen 2023.12.31-ig hatályba lépett hitelszerződésekhez nyújtható támogatás).

    Hitelösszeg: 500 ezer – 200 millió forint
    Futamidő: 1, 2 vagy 3 év
    Évi nettó kamat: 1 havi BUBOR-ral megegyező

    HOL IGÉNYELHETI?

    A Széchenyi Kártya Program hitelei a KAVOSZ Zrt., a VOSZ, valamint a területi kereskedelmi és iparkamarák irodáiban igényelhetőek, ahol az ügyfelek teljes körű tájékoztatást kapnak az igénylés feltételeiről és a benyújtandó dokumentumokról.

    A több mint 100 iroda teljes országos területi lefedettséget biztosít, így bármely régióban is vállalkozik, találhat székhelyéhez közeli regisztráló irodát, amely a kérelem befogadását követően továbbítja hitelkérelmét a Programban résztvevő, és az Ön által megjelölt pénzügyi intézmény részére.

    IGÉNYELJEN SZÉCHENYI KÁRTYÁT KAMARÁNKNÁL!

    Munkatársaink részletes tanácsadást nyújtanak és ők végzik a hitelkérelmek előregisztrációját is. Kérdés esetén és információért, keressék fel ügyintézőinket: