Adatvédelmi Nyilatkozat

     

    A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara (továbbiakban: JNSZVKIK) törekszik arra, hogy a www.iparkamaraszolnok.hu weboldalon megjelenő információk naprakészek, pontosak, teljesek legyenek, de felelősséget nem vállal az oldalon szereplő információk felhasználásából, az itt belinkelt és hivatkozott, más szolgáltatók, partnerek honlapjaira irányító linkek, tartalmak és a hozzájuk kapcsolódó weboldalak eléréséből eredő következményekért.

    Személyes adatainak biztonsága kiemelten fontos számunkra, ezért ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara felkészült a 2018. május 25-én hazánkban is életbe lépett, új adatvédelmi szabályozásra. Az Általános Adatvédelmi Rendelet (vagy ahogy a leggyakrabban halljuk, GDPR, azaz General Data Protection Regulation) szabályai a személyes adatok biztonságát garantálják egységesen, az Európai Unió minden országában.

    Ránk bízott személyes adatait korábban is teljes körültekintéssel kezeltük, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. Az új rendelet előírásait követve frissítettük adatkezelési tájékoztatónkat és adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzatunkat, amelyeket az alábbi linkre kattintva olvashat el: