BELFÖLDI ÉS NEMZETKÖZI
    ÜZLETI AJÁNLATOK

    Találja meg Ön is üzleti partnerét!

    Keressen a rendszeresen frissülő adatbázisunkból a hazai és nemzetközi üzleti ajánlatok között.

    Amennyiben érdeklődik valamely üzleti ajánlat iránt, az "Érdekel az ajánlat" gomb megnyomása után küldje el nekünk az ajánlat kódját, és kollégáink bővebb tájékoztatást nyújtanak.

    JKIK009

    Lettországban működő vegyipari vállalat több mint 300 különböző polimer, köztük poliolefinek, műszaki műanyagok, mesterkeverékek és adalékanyagok portfólióját kínálja. A cég jó hírnévvel és hosszú távú együttműködési tapasztalatokkal rendelkezik a nemzetközi piacon.

    JKIK008

    Izraeli vállalkozás kínálja optimalizáló szolgáltatását internetes tartalomszolgáltatáshoz. A 2018-ban alapított vállalat kifinomult megoldást fejlesztett ki az adatszállítás sokkal hatékonyabbá tételére. A vállalat innovatív technológiája úttörő akadémiai kutatásokra épül.

    JKIK007

    Lett élelmiszeripari vállalkozás disztribútorokat keres prémium kategóriás haltermékei számára, melyek lazacból, pisztrángból, makrélából vagy heringből készülnek. A cég kereskedelmi ügynököket és disztribútorokat keres termékei népszerűsítéséhez.

    JKIK006

    Horvát cég alumínium italos üveg kupak beszállítókat keres, különböző paraméterekkel. Az összes méretű kupak átlagos éves mennyisége: 25.000.000 db. Befejező munka a kupak oldalán és tetején nyomtatással és fóliával.

    JKIK005

    A Garnica nevű spanyol cég nyárfa furnért vásárolna termékei előállításához. A fenntartható erdőgazdálkodás érdekében az alapanyag-igazolások alapvető fontosságúak a számukra.

    JKIK004

    Izraeli vállalkozás gabona, hüvelyesek és kapcsolódó termékek exportőreit keresi. A vállalat keleti süteményekre és édességekre specializálódott, valamint tanácsadási szolgáltatásokat nyújt fagyasztott zöldségekkel és friss/fagyasztott halakkal kapcsolatban. A vállalat széleskörű ismeretekkel és tapasztalattal rendelkezik a fagyasztott pitakenyerek, szószok és olajbogyók terén.

    JKIK003

    A Matkompaniet AB svéd élelmiszeripari vállalat instant tészták magyar beszállítóit keresi.

    JKIK002

    Sierra Leone székhelyű vállalkozás magyar partnert keres rizstermelés fejlesztési projekt tervéhez. Az Eco Rice Production Company SL Ltd. vállalat célja versenyképes technológiákat meghonosítani, mintagazdaságokat kiépíteni, illetve technológia és tudás átadással segíteni a többi hazai termelőt.

    JKIK001

    Cseh vállalkozás Magyarországon keres olyan magyar gyártókat vagy építő vállalatokat, akik pódiumrendszerekkel foglalkoznak (angolul mezzanine platform).

    Kapcsolat:

    Hartmann Viktor

    gazdaságfejlesztési vezető;
    kereskedelemfejlesztési munkatárs;
    iparjogvédelmi tanácsadó


    (56) 510-629
    +36 20 246 8103

    Dr. Bölcskei Krisztina

    gazdaságfejlesztési munkatárs;
    külgazdasági tanácsadó


    (56) 510-615
    +36 20 955 5574