BELFÖLDI ÉS NEMZETKÖZI
    ÜZLETI AJÁNLATOK

    Találja meg Ön is üzleti partnerét!

    Keressen a rendszeresen frissülő adatbázisunkból a hazai és nemzetközi üzleti ajánlatok között.

    Amennyiben érdeklődik valamely üzleti ajánlat iránt, az "Érdekel az ajánlat" gomb megnyomása után küldje el nekünk az ajánlat kódját, és kollégáink bővebb tájékoztatást nyújtanak.

    BRDK20230321013

    Egy új dán vállalkozás gyártót keres új ruházati kollekciójához. A tervezés és a technikai csomag már készen áll, és hosszú távú partnert keresnek az összes ruhájuk gyártásához most és a jövőben. Jó munkakapcsolatot remélnek a partnerrel, és szeretnék, ha meglátogathatnák a leendő gyártási helyszínt, és szükség esetén a partner tapasztalataira támaszkodhatnának.

    BRGB20230322025

    Egy brit székhelyű vállalat, amely saját márkájú szépségápolási táskák tervezésével, nagy- és kiskereskedelmével foglalkozik, termékcsaládjának gyártásához európai partnereket keres. A vállalat nyitott a prototípusok kifejlesztését támogató tervezési folyamatot támogató gyártók meghallgatására.

    BRRO20230331013

    Egy romániai kereskedelmi vállalat hosszú távú partnerséget keres gyártókkal és kereskedelmi ügynökökkel a sütőipari, cukrászati és horeca termékek, mint például tejtermékek, csemegék, konzervek, fűszerek, édességek és csokoládédíszek területén. Olyan partnereket keresnek, akik érdekeltek a romániai exportértékesítésben gyártói, kereskedelmi ügynöki vagy forgalmazási szerződések révén.

    BRSE20230405009

    Egy svéd start-up cég saját tervezésű aszfaltcipőjének piacra dobására törekszik. Ezért a vállalat olyan gyártót keres, aki képes a kért termékeket a cég tervei, méretei és funkciói szerint legyártani.

    BRDE20230414002

    Lovassporttal foglalkozó német vállalat keres textilgyártókat saját márkás funkcionális ruházatához (pólók, pólóingek, steppelt kabátok és mellények, melegítő dzsekik és kapucnis pulóverek). Kiszervezési vagy beszállítói megállapodást kínálnak.

    BRLT20230420003

    Litván ortopédiai lábbelik gyártója terjeszkedik, ezért olyan partnereket keres az EU-ban és más országokban, akik rendelkeznek a vállalat ortopédiai lábbeli megrendeléseinek egy részének gyártásához szükséges kapacitással. A potenciális partnereknek gyártási vagy alvállalkozói szerződést kínálnak.

    BRRO20230420002

    Több mint 25 éves piaci tapasztalattal rendelkező romániai vállalat kereskedelmi és lakóterületek padlóburkolati megoldásaira specializálódott. A kínált termékek közé tartoznak szőnyegek és vinil padlóburkolatok. A romániai vállalat termékkínálatának és partnerhálózatának bővítése céljából új nemzetközi üzleti partnereket keres, akik képesek vinil padlóburkolati megoldásokat szállítani közepes igénybevételű területek számára. Az együttműködés beszállítói megállapodásokon alapulhat.

    BRES20230426012

    Egy spanyol-angol ügynökség kereskedelmi közvetítői szolgáltatásait ajánlja az ipari termékek gyártása, a gépgyártás és a gépipari ágazatban működő vállalatoknak, amelyek érdekeltek termékeik spanyol piacon történő értékesítésében és a már meglévő kapcsolatok tovább fejlesztésében. Kereskedelmi megállapodáson alapuló partnerséget keresnek.

    BRSE20230424024

    Egy jól bejáratott svéd vállalat új, magas színvonalon dolgozó varrócégeket keres hosszú távú partnerségre Magyarországról.

    BRFI20230425019

    Egy finn kkv ökológiailag fenntartható napszemüveg/szemüvegtok gyártóját keresi. A tokoknak keménynek kell lenniük, puha tokok vagy tasakok nem elfogadhatók. A finn vállalkozás hosszú távú beszállítói megállapodást szeretne kötni.

    BRPL20230511011

    Lengyelországban működő fa játékokat forgalmazó, importáló több ágazatban működő nagykereskedő keres gyártókat a világ minden tájáról forgalmazási megállapodás keretében.

    BRPT20230524011

    Egy portugál vállalat világszerte egyedi, teljes körű megoldásokat dolgoz ki ügyfelei számára az acél, rozsdamentes acél, titán, kompozit, réz és alumínium felületkezelésére a repüléstechnikai ágazat számára. Ez a vállalat partnereket keres, hogy más országokban is képviselve legyenek eljárásai.

    BRPL20230523006

    Egy északkelet-lengyelországi vállalkozás, amely egészséges élelmiszerek, kávé, tisztítószerek és egyéb gyorsan forgó fogyasztási cikkek forgalmazója és importőre, új, eredeti és egyedi termékeket keres, amelyeket bevezethetne a lengyel piacon. A vállalat érdekelt a forgalmazási szolgáltatások vagy kereskedelmi képviseleti megállapodás alapján történő együttműködésben.

    BRRO20230530015

    Románia délkeleti részén található vállalat partnert keres férfiingek gyártására. A leendő partner rendelkezhet saját divatmárkával, de fontos lenne, hogy a román vállalkozás termékeit is képes legyen elkészíteni.

    BRNL20230605014

    Egy holland vállalat közepes és nagyméretű közúti teherautókat gyárt szállítmányozásra és egyéb speciális célokra. A (viszonylag kis sorozatban gyártott), egyedi gyártású, dízel-, akkumulátor- vagy hidrogénüzemű tehergépkocsik termékportfóliójához keresnek tapasztalt, európai minőségi szabványokon alapuló kábelkötegek gyártóját.

    BRFR20230608018

    Az éghajlatváltozással és kockázatkezeléssel kapcsolatos innovatív megoldások tervezésére és gyártására szakosodott francia mérnöki vállalat ipari partnert keres egy vízálló műszaki textilből készült, szabadalmaztatott termék ipari méretű gyártásához. Gyártói vagy alvállalkozói megállapodás megkötése lehetséges.

    BRFR20230515023

    Egy francia importőr és nagykereskedő különféle cipő és lábbeli beszállítókat keres papucsok, hócipők és esőcsizmák számára. A vállalat külföldi partnerekkel kíván beszállítói megállapodást kötni.

    JKIK006

    Horvát cég alumínium italos üveg kupak beszállítókat keres, különböző paraméterekkel. Az összes méretű kupak átlagos éves mennyisége: 25.000.000 db. Befejező munka a kupak oldalán és tetején nyomtatással és fóliával.

    Kapcsolat:

    Hartmann Viktor

    gazdaságfejlesztési vezető;
    iparjogvédelmi tanácsadó


    (56) 510-621
    +36 20 246 8103

    Dr. Bölcskei Krisztina

    gazdaságfejlesztési munkatárs;
    külgazdasági tanácsadó


    (56) 510-621
    +36 20 955 5574