Enterprise Europe Network (EEN)

   Az Enterprise Europe Network a világ legnagyobb és egyben az Európai Bizottság egyetlen hivatalos vállalkozásfejlesztéssel foglalkozó hálózata. Magas színvonalú és sokrétű szolgáltatásaival segíti a még nem, vagy csak alkalmilag exportáló cégeket, de segítséget nyújt a már exportáló kis- és középvállalkozásoknak is. Üzleti és innovációs partnerkereső szolgáltatásai révén hozzásegíti a vállalkozásokat, hogy még versenyképesebben tudjanak működni a külpiacokon.

   A Hálózat több mint 60 országban, 600 intézményben van jelen. Ágazattól függetlenül bármely hazai vállalkozás igénybe veheti az Enterprise Europe Network szolgáltatásait.

   Online elérhető az alábbi képre kattintva:

   Regisztráció a hálózatba

   A partnerkeresést megkönnyítheti saját felhasználói fiók létrehozásával, mellyel gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a kapcsolatfelvételt.

   REGISZTRÁCIÓ

   Saját üzleti ajánlat létrehozása

   Amennyiben Ön is szeretné, hogy üzleti ajánlata több, mint 64 országban elérhető legyen, kérje saját üzleti profil létrehozását EEN tanácsadóinktól.

   Partnerkereső adatbázis

   Partnerkereső adatbázisunkban a világ több, mint 60 országából találhat üzleti, technológiai és K+F profilokat. A szűrők segítségével könnyedén megtalálhatja jövőbeni partnerét. A kapcsolat felvételhez kérje tanácsadóink segítségét! Regisztráljon partnerkereső hírlevelünkre, hogy naprakészen értesüljön a legfrissebb ajánlatokról!

   Keresés az üzleti ajánlatok között


   Keresés a rendezvények között

   Kapcsolat:

   Rabi Zsuzsa

   gazdaságfejlesztési vezető;
   EEN tanácsadó

   +36205218322