Elnöki köszöntő

    „Meggyőződésem, hogy a vállalkozások vármegyénk gazdasági felzárkózásának első számú letéteményesei.”

     

    A nagy történelmi múlttal rendelkező Kereskedelmi és Iparkamara az utóbbi két évtizedben kötelező, majd önkéntes tagságával és a 2012-ben törvénybe iktatott regisztrációval felhatalmazva munkáját a vállalkozások általános érdekei együttes érvényesítése szolgálatában végzi.

    A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara kiemelten szervezi az értékteremtő gazdaság gyarapodását, az ezt megalapozó hazai és külföldi tőkevonzást. A beszállítói infrastruktúra fejlesztésével a KKV szektornak az európai Unió és más piacokon önálló exportőrként történő megjelenését erősíti.

    A kamara képviselői érdekegyeztető, érdekérvényesítő tevékenységükkel gazdaságfejlesztő szolgáltatásaikkal hozzájárulnak a vállalkozói közösség, illetve a vármegye gazdaságának szerveződéséhez, fejlődéséhez.

    A kamara kiemelt feladata a szakképzés és a munkaerőpiac összhangjának megteremtése, a munkaalapú társadalom erősítése. A kamaránk választott tisztségviselői és jól képzett ügyintéző szervezete arra törekszik, hogy a kiélezett piaci versenyben a vállalkozói környezet javításával, gazdasági elemzésekkel előrejelzésekkel, javaslatokkal, megbízható üzleti kapcsolatok kiépítésével, valamint jogi, adó, üzletviteli tanácsadással hatékonyan segítse tagjait és a gazdaság más szereplőit.

    Dr. Sziráki András

    elnök