WorldSkills Hungary

    WorldSkills Lyon 2024

    A világ több mint 65 országából 1500 versenyző gyűlik össze Lyonban 2024. szeptember 10. és 15. között, hogy 59 szakmában mérjék össze tudásukat. A virágkötészettől a bútorasztalosig, az autonóm mobil robotikától a webes technológiákig, az ácstól a fodrászig a WorldSkills Lyon 2024 lehetőséget ad a világ legkiválóbb fiatal szakembereinek, hogy bemutassák képességeiket és megosszák szenvedélyüket több százezer látogatóval.

    A magyar versenyzők egy része már elkezdte a felkészülést, de vannak olyan szakmák, ahol még csak most dől el, hogy ki képviselheti hazánkat a szakmák világbajnokságán.

     

    WorldSkills Lyon 2024 - Versenyzők és szakértők

    A WorldSkills Hungary program részeként Magyarország fiatal szakemberei két nemzetközi versenysorozatban, a kétévente megrendezendő WorldSkills és EuroSkills versenyeken mérettetik meg magukat.

    A szakmák, a szakképzés csúcsát szimbolizáló versenyeken az egyes szakmák hazai válogatóversenyén legkiválóbb eredményt elérő versenyző képviselheti az országot. A versenyek rendezésének jogát évről évre más ország nyeri el, így minden év új izgalmakat tartogat.

    A versenyeken a különböző szakmák legújabb, minőségi és korszerű elvárásainak kell megfelelni minden versenyzőnek, aki fel akar állni a dobogó legfelső fokára. A nemzetközi versenyek nem csak szakmai elismerést és sikert hozhatnak, hanem egy életre szóló élményt is nyújtanak.

    A program széleskörű szakmai támogató köre biztosítja, hogy a versenyzők az intenzív felkészítés során a szakmájukban elismert szakemberek irányításával és korszerű eszközök segítségével hozzák ki magukból a legjobbat. A versenyzők tréningeken, csapatépítőn és mentális workshopokon készülnek fel az előttük álló kihívásra.

    WorldSkills Hungary fuzet_2020-1

    WorldSkills Hungary füzet

    Ismerd meg a WorldSkills Hungary programot!

    "Egy küldetés, amely nem csak a világot nyitja meg, hanem olyan csapatot kovácsol, amely akar és képes is tenni azért, hogy értéket teremtsen."

    Megnézem