Munkahelyi képzések támogatása GINOP pályázatok

    GINOP-6.1.5-17 Projekt felhívása

    A GINOP-6.1.5-17 azonosító számú, Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára című felhívás fő célja, hogy az alkalmazottak foglalkoztathatóságának, a munkavállalók munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növekedjen a vállalkozások versenyképessége, a nagyvállalatokra vonatkozó képzéselérési arány tovább javuljon, és a támogatás ösztönözze a foglalkoztatókat munkavállalóik tudásának folyamatos fejlesztésére. További cél, hogy a vállalkozások saját forrásaikat kiegészítve minél több munkavállalójuk képzésbe történő bekapcsolódását tudják biztosítani, a képzést is tekintsék saját vállalkozásukba történő befektetésnek. A hazai foglalkoztatáspolitika, felnőttképzés, illetve az innovatív iparfejlesztés kulcsfontosságú stratégiáihoz egyaránt kapcsolódik. A konstrukció a hazai innovatív iparfejlesztés, céljainak megvalósítását és ezzel összhangban az Ipar 4.0 megoldások alkalmazását is elő kívánja segíteni.

    Pályázati felhívás letöltése

     

    GINOP-6.1.6-17 Projekt felhívása

    A GINOP-6.1.6-17 azonosító számú, Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára című felhívás fő célja, hogy az alkalmazottak foglalkoztathatóságának, a munkavállalók munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növekedjen a vállalkozások versenyképessége, a mikro-, kis- és középvállalkozásokra vonatkozó képzéselérési arány tovább javuljon, és a támogatás ösztönözze a foglalkoztatókat munkavállalóik tudásának folyamatos fejlesztésére. További cél, hogy a vállalkozások saját forrásaikat kiegészítve minél több munkavállalójuk képzésbe történő bekapcsolódását tudják biztosítani, a képzést is tekintsék saját vállalkozásukba történő befektetésnek. A konstrukció a hazai foglalkoztatáspolitika, felnőttképzés, illetve az innovatív iparfejlesztés kulcsfontosságú stratégiáihoz egyaránt kapcsolódik. A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program prioritásainak kiemelt célja a vállalkozások versenyképességének javítása. Ennek keretében olyan hazai mintaértékű Ipar 4.0 és Internet Of Things (IoT) megoldásokat alkalmazó kis-, és középvállalati rétegre van szüksége Magyarországnak, amely a fejlesztések megvalósításával jelentős mértékű hatékonyság növekedést érhet el saját üzleti, termelő, kereskedelmi és szolgáltató folyamataikban.

    Pályázati felhívás letöltése

     

    GINOP-6.1.8-17 Projekt felhívása

    A GINOP-6.1.8-17 azonosító számú, Vállalati Képző Központok rendszerének kialakítása és működtetése című felhívás fő célja, hogy elsősorban a versenyszféra átlagánál alacsonyabb keresetű munkavállalók munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növekedjen a vállalkozások versenyképessége és a támogatás ösztönözze a foglalkoztatókat munkavállalóik tudásának folyamatos fejlesztésére, a saját vállalkozásaik, illetve beszállítóik és kapcsolt vállalkozások foglalkoztatásában álló munkavállalóinak (külső munkavállalók) tudásának folyamatos fejlesztésére. További cél, hogy a vállalkozások saját forrásaikat kiegészítve minél több belső és külső munkavállaló, illetve a betöltetlen állásaikra felvehető álláskeresők, közfoglalkoztatottak és inaktívak képzésbe történő bekapcsolódását tudják biztosítani, a képzést is tekintsék saját vállalkozásukba történő befektetésnek, különös tekintettel azon megyék esetében, ahol jelentős a munkaerő-tartalék.

    Pályázati felhívás letöltése

    • A sajátos nevelési igényű gyermekek, tanulók nevelésében-oktatásában részt vevőintézmények szakmai fejlesztése
    • A tartós gyógykezelés alatt álló gyermekek, tanulók köznevelési ellátásában részt vevő intézmények szakmai fejlesztése
    • A minőségi pedagógiai szakszolgáltatásokhoz való hozzáférés javítása, a szakszolgálati ellátásban tapasztalható területi egyenlőtlenségek csökkentése
    • Az utaztatási és a speciális eszközkölcsönző szolgáltatások fejlesztése

    Kapcsolat:

    Bukta Gizella

    képzési tanácsadó
    Jász-Nagykun-Szolnok megye
    Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

    +36202119535


    Lakatos Éva

    ügyfélszolgálati referens
    Jász-Nagykun-Szolnok megye
    Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

    +36202468940