TRUST Summit – kétnapos konferencia cégvezetőknek

    Események betöltése

    « Összes Események

    • Ez az esemény elmúlt.

    TRUST Summit – kétnapos konferencia cégvezetőknek

    2021-06-09 - 2021-06-10

    Az elmúlt időszak kihívásai mindannyiunkat próbára tettek és megmutatták, hogy mekkora jelentősége van a cégvezetői tapasztalatmegosztásnak: az új perspektívák, gondolatok és mások jó gyakorlatai új lendületet visznek a vállalkozásunkba. Erre a lendületre most, az újrainduláskor különösen nagy szükségünk van.

    A Bizalmi Kör csapata épp ezért most júniusban harmadszorra is megrendezi nagysikerű konferenciáját, ahol az online tapasztalatmegosztás mellett most a személyes kapcsolódás is teret kap.

    Június 9-10-én a Trust Summit Be Flameous alkalmat ad arra, hogy inspirációhoz és extra cégvezetői tapasztalathoz jussanak a vállalkozások! A mottó: Gyorsabban, magasabbra, bátrabban!

    • Június 9-én, a Tapasztalatmegosztás napján élőben ad elő 15 kiemelkedő szakértő és cégvezető, ami online lesz követhető, sőt, kérdéseket is várnak majd.
    • Június 10-én, a Leaders’ Day – Cégvezetők napján pedig személyesen találkozhat 300 cégvezető a Bizalmi Kör Vezetői Klubok tagjaival, megrendezésre kerül a Legjobb Ügyfélélmény Díjátadón, és élményprogramok is kísérik a cégvezetők és vállalkozások ünnepét.

    Az online napon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ami ezen a linken érhető el:

    Trust Summit június 09-10.

    Szó lesz cégértékről, a munkatársi teljesítmény növeléséről, éttermi márkaépítésről, marketingkommunikációról, chatbotokról és a növekedés három alappilléréről is, további 10 másik izgalmas téma mellett.

    A további tudnivalók, a részletes program és a személyes napon való részvétel feltételei is megtalálhatóak az oldalon.

    Részletek

    Kezdés:
    2021-06-09
    Vége:
    2021-06-10