Az Enterprise Europe Network a világ legnagyobb és egyben az Európai Bizottság egyetlen hivatalos vállalkozásfejlesztéssel foglalkozó hálózata. Magas színvonalú és sokrétű szolgáltatásaival segíti a még nem, vagy csak alkalmilag exportáló cégeket, de segítséget nyújt a már exportáló kis- és középvállalkozásoknak is. Üzleti és innovációs partnerkereső szolgáltatásai révén hozzásegíti a vállalkozásokat, hogy még versenyképesebben tudjanak működni a külpiacokon.

A Hálózat több mint 60 országban, 600 intézményben van jelen. Ágazattól függetlenül bármely hazai vállalkozás igénybe veheti az Enterprise Europe Network szolgáltatásait.

Online elérhető az alábbi képre kattintva:

Regisztráció a hálózatba

A partnerkeresést megkönnyítheti saját felhasználói fiók létrehozásával, mellyel gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a kapcsolatfelvételt.

REGISZTRÁCIÓ

Saját üzleti ajánlat létrehozása

Amennyiben Ön is szeretné, hogy üzleti ajánlata több, mint 64 országban elérhető legyen, kérje saját üzleti profil létrehozását EEN tanácsadóinktól.

Partnerkereső adatbázis

Partnerkereső adatbázisunkban a világ több, mint 60 országából találhat üzleti, technológiai és K+F profilokat. A szűrők segítségével könnyedén megtalálhatja jövőbeni partnerét. A kapcsolat felvételhez kérje tanácsadóink segítségét! Regisztráljon partnerkereső hírlevelünkre, hogy naprakészen értesüljön a legfrissebb ajánlatokról!

Kapcsolat:

Rabi Zsuzsa

gazdaságfejlesztési vezető;
EEN tanácsadó

+36205218322