Következő Események

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

TechMeeting Connected Health

július 9

A Choose Paris Region<https://chooseparisregion.org/> üzletfejlesztési ügynökség a következő Connected Health témájú TechMeeting-re hívja meg Önt, amelyet a Covid-19 járványhelyzet miatt ismét online formában tartanak meg. A szervezők ezúttal is várják magyar startupok, vállalatok jelentkezését, amelyek számára a program kiváló alkalmat nyújt az adott területen innovatív megoldásokat kereső francia nagyvállalatoknak történő bemutatkozásra.

A Connected Health témájú TechMeeting<https://live.eventtia.com/en/connectedhealth2020/Home/>-re történő jelentkezés előtt a Choose Paris Region továbbra is szeretné előszűrni a startupokat, ezért érdeklődés esetén, a korábbiakhoz hasonlóan, a Párizsi Nagykövetségnek legyen szíves előzetesen megküldeni startup vállalkozása /cége adatait (cégnév, weboldal, elérhetőség) az alábbi elérhetőségre:
Szűcs Mariann, külgazdasági attasé
e-mail: mariann.szucs@mfa.gov.hu

A szervezők a Nagykövetség által ajánlott cégek közül választják ki azokat, amelyek megfelelnek a nagyvállalatok igényeinek, és nekik ingyenes részvételre jogosító kódot küldenek.

A „rendezvény” menete: a regisztrált startupok/KKV-k rövid bemutatkozóját az ügynökség megosztja a nagyvállalatokkal, amelyek kiválasztják a számukra érdekes megoldásokat. Ezt követően, július 9-én a startupok/KKV-k megkapják ezen vállalatok elérhetőségeit, amelyekkel közvetlenül felvehetik a kapcsolatot. A programban részt vevő nagyvállalatok vállalják, hogy készek tárgyalni a kiválasztott cégekkel, illetve ők is megkapják utóbbiak elérhetőségeit.

A részvétel ingyenes, a jelentkezési határidő június 23.

Részletek

Dátum:
július 9

Helyszín

webinárium

Szervező

Choose Paris Region
Honlap:
https://chooseparisregion.org