Következő Események

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Marketplace Austria Food 2020

október 14

Az Osztrák Nagykövetség Kereskedelmi Osztálya ezúton szeretné felhívni a figyelmét az idén 15. alkalommal megrendezésre kerülő

MARKETPLACE AUSTRIA FOOD 2020 élelmiszeripari fórumra.

Az esemény kiváló alkalmat biztosít arra, hogy az élelmiszeripari cégek beszerzésért felelős szakemberei ellátogassanak Ausztriába, B2B-beszélgetéseket folytassanak, illetve ápolják üzleti kapcsolataikat nyugati szomszédunk élelmiszeripari gyártóival, nagykereskedőivel.

 

Helyszín: Bécs, Osztrák Gazdasági Kamara

Időpont: 2020. október 14.

Program: A rendezvény előzetes programja ITT tekinthető meg.

 

Részvételi díj és egyéb költségek:
A részvétel a külföldi cégek számára ingyenes.

Bizonyos feltételek mellett a rendezők biztosítanak továbbá cégenként egy szállást, 2 éjszakára egy bécsi hotelben, valamint a részvételt a fórumot követő networking vacsorán.

Figyelem! Ez az ajánlat csak korlátozott számban érhető el, ill. a jelentkezés sorrendjében érvényes. Az oda-, illetve visszaút egyénileg és saját költségen történik.

Szintén szeretnénk jelezni, hogy a jelentkezést csak akkor tudjuk elfogadni, ha a feltüntetett osztrák cégek közül legalább öttel kíván B2B beszélgetést folytatni, és ezt a honlapon történő regisztrációnál jelzi is.

A rendezvény nyelve:
A program és a tárgyalások angol nyelven zajlanak.

További információk angol nyelven a rendezvény honlapján, illetve német nyelven az Osztrák Nagykövetség Kereskedelmi Osztályának oldalán érhetőek el.
A résztvevő osztrák cégek és profiljaik ezen a linken találhatóak.

 

Kérjük szíves visszajelzését, szeretne-e részt venni ezen a nagyszabású osztrák rendezvényen. A jelentkezés 2020. szeptember 15-ig lehetséges.

Részletek

Dátum:
október 14