Adatvédelmi Nyilatkozat

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (továbbiakban: JNSZMKIK) törekszik arra, hogy a www.iparkamaraszolnok.hu weboldalon megjelenő információk naprakészek, pontosak, teljesek legyenek, de felelősséget nem vállal az oldalon szereplő információk felhasználásából, az itt belinkelt és hivatkozott, más szolgáltatók, partnerek honlapjaira irányító linkek, tartalmak és a hozzájuk kapcsolódó weboldalak eléréséből eredő következményekért.

A itt található információkat a JNSZMKIK, mint adatkezelő minden olyan esetben alkalmazza, amikor Ön a weboldalra lép és szolgáltatást vesz igénybe (pl. hírlevél), amelyhez adatainak megadása szükséges. Az adatok megadása önkéntes.

A honlap és a hozzá tartozó oldalakon található szövegek, elrendezések, rajzok, adatbázisok, képek és egyéb tartalmak, illetve a honlapon található egyes nevek, jelek és logók szerzői jogvédelem alatt állnak vagy állhatnak. A www.iparkamaraszolnok.hu weboldal és tartalmának szerzői jogával a JNSZMKIK rendelkezik.

A weboldal megtekintése során az alábbi adatok, információk kerülnek rögzítésre:

Sütik:
– általános adatokat az oldal alapvető működéséhez
– több évig is tároljuk az adatokat, vagy amíg ki nem törlik a sütiket

Session:
– általános adatokat az oldal alapvető működéséhez
– a böngésző bezárásáig tároljuk

Hírlevél feliratkozáskor:
– e-mail címet, nevet, ip címet, az oldalt milyen nyelven nézte és feliratkozás dátumát
– leiratkozásig tároljuk az adatokat

Statisztikai adatok:
– adatok az oldal látogatásáról
– nincs lejárati ideje

A honlap által rögzített adatokat csak abban az esetben adjuk tovább, ha a törvények vagy hatóságok arra kötelezik a JNSZMKIK-et. Az Öntől beérkező (személyes) adatokat a JNSZMKIK saját célra felhasználhatja (például értesítők küldése, kimutatások, statisztikák stb. készítése céljából).

Kamaránk adatokat nem szolgáltat a vállalkozásokról, kizárólag a nyilvános kamarai keresőben megtalálható adatokat tudjuk biztosítani.