Külpiaci mentorprogram felhívás

Országos Vállalkozói Mentorprorgram

Külpiacra lépne és szeretne szakmailag felkészülni a nemzetközi piacra lépésre?

Már aktív külpiaci tevékenységet folytat, de szívesen fejlesztené magát és a cégét a sikeresebb részvételért?

A lenti nagyvállalatok közül valamelyikkel szívesen kapcsolatba lépne?

 

Amennyiben a fenti kérdések közül egyre is IGEN a válasza, akkor mindenképp Önnek javasoljuk Külpiaci Mentorprogramunkat. A felhívás részleteit alább olvashatja.

 

FELHÍVÁS

Az Országos Vállalkozói Mentorprogram kiemelt projekt keretében a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara felhívást hirdet a Magyarországon működő kezdő exportőr, illetve az export tevékenységüket növelni kívánó mikro-, kis- és középvállalkozások számára (a továbbiakban: kkv-k), üzletfejlesztésük támogatását célzó vállalkozói mentorprogramban külpiaci mentoráltként való részvételre.

Az egyéves mentorálási folyamat során külpiaci tapasztalattal rendelkező Mentor vállalkozások és szakértők segítenek felmérni a potenciális exportőr kkv-k, azaz mentoráltak fejlesztendő területeit, támogatják őket exportstratégiájuk kidolgozásában és külkereskedelmi tevékenységük beindításában, bővítésében.

Jász-Nagykun-Szolnok megye Mentorainak listáját alább találja. Ön, mint potenciális mentorált ezen cégek közül választhat:

  1. Jász-Plasztik Kft. – Akkumulátor, szárazelem gyártása – Jászberény
  2. RIGO Kft. – Szerszámgyártás – Martfű

 

Amennyiben a fenti mentorok között nem talált Önnek megfelelőt, tekintse meg az országos listánkat.

A programban való részvétel nem jár költséggel, a résztvevő cégeknek mindössze a foglalkozásokra utazás költségét kell finanszírozniuk. A program részletesebb felhívását mellékelve találja.

Csatlakozzon Ön is a programhoz!

 

Jelentkezési határidő: 2019. december 13. (péntek) 12:00

 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és szívesen lenne a fenti három cég valamelyikének mentoráltja, vagy további kérdése lenne, forduljon bizalommal a program megyei koordinátorához az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Peterdi Edit
Jász Nagykun Szolnok megyei programkoordinátor
H-5000 Szolnok, Verseghy park 8.
Tel.: +36-(20)373-1547
E-mail: peterdi.edit@mkik.hu