Beszállítói mentorprogram felhívás

Országos Vállalkozói Mentorprorgram

Az Országos Vállalkozói Mentorprogram elnevezésű kiemelt projekt keretében a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara felhívást hirdet Magyarországon működő kis és középvállalkozások (a továbbiakban: KKV-k) számára beszállítófejlesztési mentorprogramban való részvételre.

Jász-Nagykun-Szolnok megye Mentorainak listáját alább találja. Ön, mint potenciális pályázó mentorált ezen cégek közül választhat:

  1. CLAAS Hungária Kft. – Mezőgazdasági gépgyártás – Törökszentmiklós
  2. ILPEA ProfExt MŰANYAGFELDOLGOZÓ KFT. – Műanyag lap, lemez, fólia, cső, profil gyártása – Jászberény
  3. Rego-Plast Kft. – Műanyag-alapanyag gyártása – Jászjákóhalma

Amennyiben a fenti mentorok között nem talált Önnek megfelelőt, tekintse meg az országos listánkat.

 

Miként fejlesztheti beszállítói tevékenységét? Hogyan készítse el beszállítói tervét?

A 11 alkalmas, egy éves mentorálási folyamat a mentorált KKV-k felmérésével kezdődik, ahol szakértők segítségével és a Mentor bevonásával meghatározásra kerülnek a mentoráltak fejlesztendő területei. Ezt követően 9 csoportos alkalom megtartására kerül sor, amelyből 2 helyszíni látogatás a Mentornál, 7 szakértők által vezetett alkalom pedig interaktív foglalkozás, a projektet kísérő e-learning tananyaghoz kapcsolódóan.

A programban való részvétel nem jár költséggel, a résztvevő cégeknek mindössze a foglalkozásokra utazás költségét kell finanszírozniuk. A program részletesebb felhívását mellékelve találja.

 

Csatlakozzon Ön is a programhoz!

Jelentkezési határidő: 2019. december 13. (péntek) 12:00

 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és szívesen lenne a fenti három cég valamelyikének mentoráltja, vagy további kérdése lenne, forduljon bizalommal a program megyei koordinátorához az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Peterdi Edit
Jász Nagykun Szolnok megyei programkoordinátor
H-5000 Szolnok, Verseghy park 8.
Tel.: +36-(20)373-1547
E-mail: peterdi.edit@mkik.hu