A HBKIK Berettyóújfalu, Hajdúböszörmény, Püspökladány városokkal, a Békés, a Borsod-Abaúj-Zemplén, a Jász-Nagykun-Szolnok és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamarákkal együttműködésben regionális beszállítói rendezvénysorozatot szervez. A rendezvénysorozat egyedülálló lehetőséget biztosít a régió beszállítói tevékenységre alkalmas vagy alkalmassá válni kívánó kis- és középvállalkozásai számára a nagyvállalkozások értékláncába történő bekapcsolódásra, vagy az arra történő tudatos felkészülésre.

Az ipari ágazati fókusz: fémmegmunkálás, műanyag feldolgozás, felületkezelés, szolgáltatások.

 

A rendezvény helyszíne: Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (Debrecen, Vörösmarty u. 13-15.)

Időpontja: 2019. november 28. (csütörtök) 9:00-16:00 óra

 

A rendezvénysorozat debreceni állomásán az alábbi nagyvállalkozások várják a beszállítói partnerek jelentkezését: Hajdu, Krones, Medicor Kéziműszer, National Instruments, Schaeffler, Diehl Aviation, Manz, Tungsram.

A beszállításra kért egyes alkatrészek a nagyvállalatok standjain megtekinthetőek lesznek. A rendezvényeken a vállalkozások – előzetes jelentkezést követően – bármelyik résztvevő nagyvállalkozással igényelhetnek tárgyalási lehetőséget.

A rendezvényen köszöntőt mond Miklóssy Ferenc, a HBKIK elnöke, valamint Szabó Péter, a HBKIK nagyvállalkozói tagozatának alelnöke. A rendezvényen az érdeklődő vállalkozások a beszállítóvá válás digitális támogatásáról, pályázati lehetőségekről is tájékoztatást kapnak.

 

További részleteket és a jelentkezési lapot a hbkik.hu weboldalán érhetik el az érdeklődők az alábbi linken keresztül:

https://hbkik.hu/esemenyek/beszallitoi-kozponti-rendezveny-debrecenben-a-regionalis-beszallitoi-roadshow-kereteben/?l=L1&ri=0

További szakmai információ:

Dr. Kiss András
gazdaságfejlesztési és innovációs osztályvezető
+36 30 9678 891
kiss.andras@hbkik.hu