A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat tisztelettel meghívja Önt és ingyenes kiállítási, árusítási lehetőséget kínál fel Jászkun Termékbörze elnevezésű rendezvénysorozatán.

A TOP-5.1.1-15-JN-2016-00001 kódszámú, „Foglalkoztatási-gazdasági együttműködések megvalósítása Jász-Nagykun-Szolnok megyében” című megyei foglalkoztatási paktum projekt célul tűzte ki a helyi termékek fogyasztásának és vásárlásának ösztönzését, piaci lehetőségeik fejlesztését. A megye értékeinek feltárása, a helyi termékek készítésének propagálása reményeink szerint hozzájárul az álláskeresők önfoglalkoztatóvá válásához, illetve az atipikus és rugalmas foglalkoztatási formák terjedéséhez.

A Jászkun Termékbörze rendezvénysorozat keretében ingyenes megjelenési lehetőséget kívánunk biztosítani a Jász-Nagykun-Szolnok megyében tevékenykedő, helyi termékeket előállító kézművesek, vállalkozók és őstermelők számára termékeik népszerűsítése és piacuk bővítése érdekében.

 

A Jászkun Termékbörze az alábbi helyen és időpontban kerül megrendezésre:

szeptember 6-8. – Jászberény (Jász Expo)
október 5. – Nagykörű

A stand mérete 2m x 1m (fából készült stand, mely kis tetővel rendelkezik. Az áramvételi lehetőség biztosított.)

Rendezvényenként 10 kézműves jelentkezését tudjuk elfogadni a jelentkezés sorrendjében. A jelentkezési lap a bit.ly/termekborze linken érhető el.

Részvételi szándékát a kerekes.eva@jnszm.hu e-mail címen vagy a 0630/2510-387 telefonszámon is jelezheti.