A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei  Foglalkoztatási Paktum Iroda 2019. szeptember és november között 5 helyszínen megvalósuló foglalkoztatói workshopot tart a helyi és térségi nagy vállalatok, KKV-k, munkaerő közvetítők és szakképzési intézmények bevonásával.

A foglalkoztatói fórum célja az aktívabb kapcsolat kialakítása a munkáltatók és szakképző/toborzó intézmények között a megfelelő munkaerő hosszabb távú biztosítása érdekében. A rendezvényeken lehetőség lesz a felmerülő javaslatok megvitatására és az igények felmérésére. A rendezvény szakmai tartalma magába foglalja a munkaerő pótlásának, megtartásának a különböző pályázati lehetőségek és támogatások megismerésének, a hiányszakmák feltérképezésének és a tanműhelyek jó gyakorlatának bemutatását.

Megyénkben a workshopokra az alábbi időpontokban kerül sor:

Szeptember 6. – Jászberény
Szeptember 19. – Kunszentmárton
Október 17. – Karcag
November 5. – Tiszafüred
December 4. – Törökszentmiklós

A rendezvény programja irányított fórumbeszélgetés keretében:

  • 9:00-11:00 Hiányszakmák feltérképezése, megoldások a munkaerőhiányra, képzések és tanműhelyek, jó gyakorlatok, munkaerő megtartás
  • 11:00-11:20 Kávészünet
  • 11:20-13:30 Pályázati lehetőségek és támogatási formák
  • 14:30-14:30 Ebéd
  • 14:30-16:30 B2B találkozók

Amennyiben a B2B találkozók keretén belül közvetlen megbeszélést kíván folytatni valamely nagyvállalat vagy szakképzési intézmény, munkaerő közvetítő cég képviselőjével, kérjük, külön jelezze ezt felénk a gazdasagfejlesztes@iparkamaraszolnok.hu email címen!

ONLINE REGISZTRÁCIÓ

Számítunk megtisztelő részvételére!