külgazdasági értekezlet

A Külgazdasági és Külügyminisztérium szervezésében idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Hotel Mercure Buda szállodában a Külgazdasági Értekezlet.

Az esemény keretén belül június 26-28. között nyílt nap keretében, 20 perces, exportpiaci lehetőségekkel kapcsolatos megbeszéléseket folytathatnak a külgazdasági attasékkal.

A várható nagy érdeklődésre való tekintettel az idei évben is maximum 7 találkozó lefoglalására lesz lehetőség, illetve vállalatonként két fő megjelenésével számolnak a szervezők.

A B2B (Business-to-Business) találkozókra a következő honlapon tudnak regisztrálni: https://kulgazdasagiertekezlet2019.b2match.io/

Ugyanezen oldalon minden egyéb fontos információt megtalálnak a rendezvényről.

Amennyiben a nagy érdeklődés miatt nem tud időpontot foglalni az attasékhoz vagy személyesen nem tud részt venni az eseményen, de szeretné felvenni ezen országok képviselőivel a kapcsolatot, küldje el magyar és angol/német/vagy a célországnak megfelelő nyelvű bemutatkozó anyagát munkatársainknak az alábbi elérhetőségeken, hogy képviselhessék érdekeit a találkozón:

Rabi Zsuzsa
Gazdaságfejlesztési vezető
Tel: +36 20 521 8322
E-mail: zsuzsa.rabi@iparkamaraszolnok.hu

Hartmann Viktor
Gazdaságfejlesztési munkatárs
Tel: +36 20 246 8103
E-mail: viktor.hartmann@iparkamaraszolnok.hu

Dr. Bölcskei Krisztina
Gazdaságfejlesztési munkatárs
Tel: +36 56 510 615
E-mail: krisztina.bolcskei@iparkamaraszolnok.hu