Az üzleti élet értékelvű működése
2019. április 10. | Debrecen

  • Mi a LEGO sikerének a titka?

  • Kifizetődő-e tisztességesnek lenni?

  • Hogyan lehet és kell megőrizni az üzleti tevékenység során is az értékeket?

 

Ezekre a kérdésekre is választ ad a LEGO Manufacturing Kft. képviselőjének és az „Üzleti etikai díj” egyik nyertes cégének közreműködésével a Nemzeti Védelmi Szolgálat által szervezett

„Az üzleti élet értékelvű működése”

című egész napos műhelymunka, melyre ezúton tisztelettel meghívom Önt, és/vagy az etikus üzleti magatartás iránt elkötelezett munkatársát. Házigazdaként szeretném, ha sikerülne közösen, interaktív módon gondolkodnunk az etikus üzleti magatartás lehetőségeiről és fontosságáról, megosztva egymással a már kialakult és működő jó gyakorlatokat, melyhez kiváló szakembereket is támogatásul hívtunk.

Az értékelvű, integráns szervezeti működés iránti elkötelezettség erősítése a Nemzeti Védelmi Szolgálat egyik stratégiai célkitűzése, amely már a Nemzeti Korrupcióellenes Program céljai között is kiemelten szerepelt. Az üzleti élet tisztaságának, etikus működésének ösztönzésére megrendezett műhelymunkára KÖFOP-2.2.3-VEKOP-16 azonosító jelű, “Kapacitásfejlesztés és szemléletformálás a korrupciós esetek nagyobb arányú felderítése, illetve megelőzése érdekében” című projekt keretében kerül sor.

 

Időpont: 2019. április 10.  09.00 – 15.30 óra
Helyszín:  Centrum Hotel, Debrecen, Kálvin tér 4.

 

Kérjük, részvételi szándékáról 2019. április 05-ig szíveskedjen tájékoztatni a kmf@nvsz.police.hu elektronikus levelező címen. A jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében, a korlátozott számban rendelkezésre álló helyek erejéig tudjuk fogadni. A rendezvényen a részvétel ingyenes, a résztvevők számára a rendezvény ideje alatt étkezés biztosított. Megtisztelő részvételére feltétlenül számítunk!

 

Tisztelettel:
Dr. Váradi Piroska r. alezredes
Korrupciómegelőzési Főosztály vezetője