Mestervizsga-bizottsági elnöki pályázat

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (a továbbiakban: MKIK) az MKIK Mesterképzési és Mestervizsga Szabályzata (a továbbiakban: MKIK MMSZ) 6. § (3) bekezdése értelmében a kiírásban felsorolt szakmákban (lásd pályázati kiírás) pályázatot hirdet a Mestervizsga Elnökök Országos Névjegyzékébe történő felvételre.

Pályázhat továbbá az a jelölt is, akinek a 2018. évben kiírt mestervizsga-bizottsági elnöki pályázatra benyújtott pályázata a megjelölt szakmai végzettsége vagy tevőleges legalább 10 éves gyakorlati ideje hiánya miatt nem felelt meg a kiírásban foglaltaknak, de időközben teljesítette az erre vonatkozó feltételeket.

A pályázatokat a központilag kiadott pályázati adatlap kitöltése után, a pályázati felhívás 2. pontjában felsorolt mellékletek és a pályázatban külön feltüntetett nyilatkozatok hiánytalan csatolását követően az MKIK MMSZ 6. § (5) bekezdésében foglaltak alapján a területi kamaránál lehet benyújtani.

Cím: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, 5000 Szolnok, Verseghy park 8.  II. emelt 210. szoba.

Beadási határidő a területi kamara címére, 2019. február 18.  16:00 óráig.    A megjelölt beadási határidő a hiánytalan pályázati anyag területi kamarához történő beérkezésének dátumát jelenti.