Indul az MKIK GVI 2018. októberi online konjunktúra felvétele

1 KITÖLTÖTT KÉRDŐÍV = 5.000 Ft BÓNUSZ


TÖLTSE KI ÖN IS ÉS VEGYE ÁT 5.000 FORINT ÉRTÉKŰ UTALVÁNYUNKAT!Minden kedves kitöltőnket megajándékozunk egy 5.000 Ft értékű bónusszal*, melyet beválthat a 2018. november 21-i "Tájékoztató előadás és konzultáció a 2019. évi adójogszabályok változásairól" című rendezvényünkön vagy valamelyik, szabadon választott jövő évi rendezvényünkön/kiutazáson.

*A bónusz a beérkezett kérdőív alapján névre szólóan kerül kiállításra és csak egy alkalommal beváltható!

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság- és Vállalkozáskutató Nonprofit Kft. (MKIK GVI) 1998 óta évente kétszer rendszeresen felméri a magyar vállalkozások üzleti helyzetét és várakozásait.

Az MKIK GVI e vizsgálattal képviseli Magyarországot az Eurochambres éves európai konjunktúra vizsgálatában, amely az EU országaiban mintegy 18 millió vállalkozás adataira alapozva ad előrejelzést az európai gazdasági konjunktúra várható alakulásáról. Az eddigi tapasztalatok szerint felvételünk eredményei pontosan jelzik előre a magyarországi GDP várható alakulását. Eredményeinket többek között felhasználja az OECD, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és a magyar kormányzat a magyar gazdaságra vonatkozó előrejelzései és elemzései során.

Kérjük, hogy szakítson időt kérdőívünk kitöltésére, mely 8-10 percet vesz igénybe.

A kérdőív a http://gvi.hu/k/konjunktura címen érhető el.

A kitöltött kérdőíveket 2018. október 31-ig várjuk!