Észak-Alföldi Innovációs Díj pályázati felhívás 2018.

Az MTA Debreceni Területi Bizottsága (DAB), a Hajdú-Bihar, a Szabolcs-Szatmár-Bereg és Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az INNOVA Észak-Alföld Regionális Fejlesztési és Innovációs Ügynökség közösen Észak-Alföldi Innovációs Díj pályázatot hirdet az innovatív technológiában és/vagy termékfejlesztésben kiemelkedő vállalkozások számára.

 

Az Észak-Alföldi Innovációs Díj célja a nemzeti vagy az Észak-Alföldön kiemelkedő eredménnyel járó olyan fejlesztő munka, valamint kimagasló gazdasági teljesítmény elismerése, amely:

  • termékfejlesztést,
  • technológiai fejlesztést,
  • informatikai rendszerfejlesztést,
  • szolgáltatásfejlesztést

valósított meg saját vagy állami finanszírozásban. Pályázni lehet az utóbbi három évben végrehajtott sikeres innováció leírásával, képekkel, rajzokkal történő bemutatásával. A részletes formai követelményeket a pályázati útmutató tartalmazza.

A pályázatok elbírálását a DAB elnöke, a kamarák és az innovációs ügynökség véleményezése, illetve rangsorolása alapján végzi el, szakértők bevonásával (megyénként egy-egy díj kerül átadásra).

 

A pályázatok benyújtásának helye, módja, határideje

Beadási határidő: 2018. október 5. (péntek) 12:00
A pályázatoknak az illetékes megyei kamara címére kell beérkezniük.

A pályázat eredményét az Innovációs Díj (kisplasztika és oklevél) átadásával a DAB elnöke és a kamarák elnökei közösen hirdetik ki, a Magyar Tudomány Napja alkalmából, 2018. november 12-én szervezett ünnepi ülésen.

A díjjal kapcsolatos egyéb információk beszerezhetők:
Iván Gábor, Tel: (52) 500-722, E-mail: ivan.gabor@hbkik.hu.

 

A pályázati útmutató letölthető az alábbi honlapról: www.innova.eszakalfold.hu
és a kamarai honlapokról:
www.hbkik.hu, www.iparkamaraszolnok.hu, www.szabkam.hu.