European Photovoltaic Solar Energy Conference and Exhibition (EU PVSEC)
2018. szeptember 24-28. | Brüsszel

Tisztelt Partnerünk!

Szíves tájékoztatásul az alábbiakban szeretnénk felhívni figyelmüket a European Photovoltaic Solar Energy Conference and Exhibition (EU PVSEC) elnevezésű konferenciára. A kiállítással egybekötött konferencia 2018. szeptember 24-28. között várja látogatóit Brüsszelben.

A több mint 30 éves múlttal rendelkező, EU PVSEC (European Photovoltaic Solar Energy Conference and Exhibition) a napenergia kutatók, napelem fejlesztők és a napelemekkel foglalkozó ipar számára idén is platformot biztosít az éves tárgyalási és hálózatépítési lehetőségekhez. Bár egy egyszerű napelem konferenciának indult, ma már a táblás és szilikon moduloktól kezdve, a vékonyréteg technológián át a tárolás és rendszeralkalmazások mellett, az energiapiaci integrációig és a törvényi keretrendszerig több területet is lefed.

A konferencia hetén, tudósok és kutatási, ipari és intézményi döntéshozók gyűlnek össze, hogy bemutassák és megvitassák a legújabb fejlesztéseket és innovációkat a fotovoltaikus napenergia és annak az elektromos rendszerben történő integrációja terén.

A konferencia programját az Európai Bizottság Közös Kutatóközpontja koordinálja és jelen lesz 1,000 első osztályú közreműködő partner, illetve 5,200 világszinten elismert fő- és társszerző. Kiválóság, újdonság és innovációs területen működés a szigorú kritériuma a kiválasztott előadásoknak.

Bővebb információ az esemény honlapján érhető el https://www.photovoltaic-conference.com/.