Nemzetközi MSME képzés Indiában

Szeretnék felhívni szíves figyelmüket az indiai NI-MSME (National Institute for Micro, Small and Medium Enterprises) szervezésében megvalósuló nemzetközi képzési lehetőségre, kis- és középvállalatok vezetői, illetve vállalkozásfejlesztéssel foglalkozó szervezetek részére .

Az Indiai KKV Minisztérium (MSME – Ministry of Micro Small and Medium Enterprises) fenti intézménye azon jelentős nemzetközi képzőintézmények közé tartozik, melyek a kkv szektor támogatásáért, fejlesztéséért és modernizálásáért felelősek.

Az Indiai Külügyminisztérium jóváhagyásával az NI-MSME 2018-19-ben 10 nemzetközi vezetőfejlesztési programot indít 4 különböző fázisban. A 8 illetve 12 hetes időtartamú angol nyelvű képzések helyszíne az NI-MSME campus, az indiai Haidarábádban. Az interaktív tréningek során a résztvevők elméleti és gyakorlati tudást sajátítanak el, esettanulmányokat oldanak meg neves és tapasztalt szakértők iránymutatásával.

A résztvevőket az indiai kormány és az NI-MSME választja ki a beérkezett jelentkezési lapok alapján. A jelentkezők ösztöndíjra is pályázhatnak, mely fedi a repülőjegy, szállás, képzés, és az esetleges egészségügyi ellátás költségét.(továbbá költőpénz hozzájárulást is)

Minden további információt a képzésekről, továbbá az intézmények elérhetőségeiről, valamint a jelentkezési lapokat az alábbi tájékoztató anyagban találja.