Tisztelt Cégvezető!

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei és a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint együttműködő partnerei elkötelezettek az ország, a régió, a megye, a város fejlődéséért, az itt élő emberek és vállalkozások boldogulásáért. Látva a gazdasági folyamatokat, a gazdaság hajtóerejét jelentő innováció fontosságát, nélkülözhetetlennek tartjuk, hogy az innovatív cégek kutatás-fejlesztési igényeinek kielégítése érdekében elinduljon egy valós együttműködés a kutatói szférával.

A cél elérése érdekében a kamarákból álló együttműködő partnerek „Young Spirit” címmel egy olyan kezdeményezést indítottak útjára, mely a fiatal, tettrekész, 40 év alatti kutatókat és az innovatív cégeket összeköti, közöttük innovatív termékek, szolgáltatások létrejöttét célzó együttműködések kialakulását segíti.

A kezdeményezés első lépéseként felmérjük, hogy a cégeknél milyen kutatás-fejlesztési igények jelentkeznek – ez a keresleti oldal. Ennek megjelenítésére kidolgoztunk egy űrlapot, melyet a bejegyzés végén talál.

Amennyiben az Ön cégénél felmerült olyan kutatás-fejlesztési igény, amelyet szívesen megvitatna a témában jártas kutatókkal, kérem, töltse ki a mellékelt kérdőívet, majd 2018. május 11-ig juttassa vissza e-mailben a pintye.alexandra@hbkik.hu címre!