ScaleMeUp – Ingyenes mentorálás és tanácsadás a versenyképesség növeléséhez

Tisztelt Cégvezető!

Ezúton szeretnénk Önt meghívni, hogy vegyen részt az Enterprise Europe Network ’ScaleMeUp Hungary’ elnevezésű projektjében. A projekt az Európai Bizottság kezdeményezésére jött létre és célja, hogy a program során kiválasztott magyarországi kis- és középvállalkozásokat támogassa nemzetközi szintű verseny- és exportképessé válásukban. Ezen cél elérése érdekében a kiválasztott cégek egyedi, cégre szabott vállalatfejlesztési mentorálásban és exportpiaci szaktanácsadásban részesülnek. A programban való részvétel díjtalan.

Hiszünk abban, hogy ez a projekt jelentősen segítheti és felgyorsíthatja cégük versenyképességének növekedését és nemzetközi piacokon kitűzött céljaik elérését.

Részvételi szándékát az alábbi regisztrációs kérdőív kitöltésével jelezheti 2018. április 13-ig:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSegDknSxYR_iDjCWzk1josM4dG0Gk-w5wfiD4aFOVePEQoC0Q/viewform?usp=sf_link

A jelentkező cégek egy kiválasztási folyamaton esnek át, mely két részből áll. A jelentkezési időszak lezárása után kielemezzük a résztvevők programmal való kompatibilitását és ez alapján kerül szűkítésre a jelentkezők száma. A második körbe bekerült vállalkozásokat egy személyes interjú alkalmával szeretnénk jobban megismerni. Ekkor már felmérjük a termékük/szolgáltatásuk exportképességét, illetve a vállalkozás külpiacra lépésének legfontosabb akadályait, fejlesztési lehetőségeit. Ebben a körben már nagy hangsúlyt fektetünk a vállalkozó személyiségére, személyes motivációjára és vezetői potenciáljára is. A vállalat- termék-vezető hármas értékelés alapján a második kör végén kiválasztjuk azokat a vállalkozásokat, amelyek bekerülnek a ’ScaleMeUp Hungary’ programba és részesülnek a cégre szabott tanácsadásban.

Amennyiben kérdése merül fel a projektben való részvétellel kapcsolatban kérem, forduljon bizalommal kollégánkhoz a lenti elérhetőségek valamelyikén.
Iván Gábor

innovációs munkatárs
Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
4025 Debrecen, Vörösmarty u. 13-15.
Tel: 52/500-722
Fax: 52/500-720
Mobil: 20/320-5366