GE Hungary Kft. országos beszállítói fórum

Ezúton hívjuk fel szíves figyelmét a következő beszállítói fórumra, melyen a GE Hungary Kft. keresi potenciális beszállítói partnereit.

Magyarország Kormányának stratégiai partnereként a GE Magyarország célkitűzései között szerepel, hogy a magyar kis- és középvállalkozásoktól vásárolt termékek és szolgáltatások értékét jelentős mértékben növelje, amely célt a kis- és középvállalati beszállítói bázisának kiterjesztésével, a nagyobb beszállítók regionális beszállítókká történő fejlesztésének elősegítésével, valamint a digitális gyártástechnológiák know-how-jának és tapasztalatainak átadása révén kíván elérni.

A megvalósítása érdekében a GE Hungary Kft., a HIPA, valamint az MKIK együttműködésük keretében komplex beszállítói program kidolgozására és megvalósítására törekszenek. A program egyik legfontosabb pillére olyan magyarországi beszállítók felkutatása, amelyek képesek a nemzetközi iparági sztenderdeknek megfelelő minőség előállítására, a folyamatos fejlődés fenntartására, ezáltal a GE Hungary Kft. hosszútávú partnereivé, beszállítóivá válhatnak. A tervezett fejlesztések eredményeként a GE Hungary Kft. divízióinál felmerülő alkatrész és beszállítói együttműködési igény növekedése várható.

Mindezek alapján az együttműködés résztvevői úgy határoztak, hogy egy közös, országos rendezvénysorozatot indítanak, amely bemutatja a potenciális beszállítók számára az ellátási lánchoz való csatlakozás lehetőségét, tájékoztatást nyújt és elősegíti a hazai beszállítók regionálisszintű beszállítóvá válását.

A fentiekben megfogalmazott cél elérése érdekében Debrecenben megtartandó beszállítói roadshow keretében közös kiállítóhelyeket hoznak létre, amelyen közös bemutatkozó és tájékoztató programokat szerveznek az érdeklődő jelenlegi és potenciális új beszállítók részére.

A GE Hungary Kft. a tárgykörben kompetens munkatársai részt vesznek, és tájékoztató előadást tartanak a rendezvényeken, továbbá lehetőséget biztosítanak a személyes megbeszélésekre is.

Tájékoztató a követelményekről és jelentkezés:

A GE Hungary Kft. beszállítókkal szemben támasztott követelményeit a mellékelt word dokumentumban találja.
Amennyiben a fenti felhívás felkeltette érdeklődését, és megfelel a mellékletben leírt követelményeknek küldje el jelentkezését kamaránkhoz a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével.

E-mail: gazdasagfejlesztes@iparkamaraszolnok.hu
Fax: 56/510-628

 

Visszaküldési határidő: 2018. február 12.